Ciasto czekoladowe Entenmann
Entenmann ' s Chocolate Chip Loaf Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 818 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka likieru kawowego, syrop kukurydziany, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka czekoladowe Entenmann, Czekoladowe ciasteczka Entenmanna, oraz Tort z jagodami Entenmann.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj dwie patelnie bochenkowe o wymiarach 9x5x3 cali i wyłóż papierem do pieczenia.
Mąkę i sól połączyć w misce i odstawić.
Mikserem zmiksować masło i cukier do bladości i puszystości. Wymieszać z ekstraktem z wanilii.
W dużej misce, lekko ubić 8 jaj i dodać do mieszanki masła i cukru. Złożyć mąkę i dokładnie wymieszać. Złóż półsłodkie chipsy czekoladowe do gotowego ciasta. Podziel ciasto między Patelnie.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wyjdzie czysta, o 65 protokół.
Ostudzić patelnie na stojaku z drutu na 30 minut przed wyjęciem z patelni.
W szklanej misce ustawionej na gotującej się patelni z wodą rozgrzej chipsy czekoladowe, likier kawowy, ekstrakt waniliowy i lekki syrop kukurydziany.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Polać ciasto i na specjalny smakołyk podawać z bitą śmietaną.