Ciasto Czekoladowe Bourbon Pecan
Ciasto czekoladowe Bourbon Pecan wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Ten deser ma 1606 kalorii, 19g białka, oraz 89g tłuszczu na porcję. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz sól, jajka, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym, oraz Ciasto Czekoladowe Bourbon Pecan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni F).
W małym rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i masło lub margarynę. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż masło lub margaryna stopią się i cukier rozpuszcza. Lekko schłodzić.
W dużej misce połączyć jajka, bourbon, wanilia, i sól.
Dobrze wymieszać. Powoli wlać mieszaninę cukru do mieszaniny jaj, stale ubijając. Wymieszać z chipsami czekoladowymi i orzechami pekan.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 do 55 minut, lub aż zestaw i złoty. Mogą być podawane na ciepło lub schłodzone.