Ciasto Czekoladowe Bezowe
Need a deser wegetariański? Czekoladowe ciasto bezowe może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 58 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mleko, cukier, śmietanę z kamienia nazębnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w ciężkim rondlu.
Dobrze wymieszać, aby usunąć grudki. Stopniowo dodawać mleko, mieszając aż do wymieszania. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i dojdzie do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Ubić żółtka, aż będą gęste i cytrynowe. Jedną czwartą gorącej mieszaniny wymieszać w żółtka; dodać do pozostałej gorącej mieszaniny, ciągle mieszając. Gotować na średnim ogniu 2 minuty, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i wanilią.
Połączyć białka (w temperaturze pokojowej) i śmietanę z kamienia nazębnego; ubić do spienienia. Stopniowo dodawać pozostały cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozłóż na nadzieniu, uszczelniając do krawędzi ciasta.
Piec w 400 przez 8 minut lub do lekko rumiane. Super.