Ciasto Czekoladowe Bez Mąki
Ciasto czekoladowe bez mąki może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, cukier granulowany, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Bez Mąki Czekoladowo-Orzechowe Z Ciepłą Polewą Czekoladową, Ciasto Czekoladowe Bez Mąki, oraz Ciasto Czekoladowe Bez Mąki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Masło mikrofalowe, czekolada, 3/4 szklanki cukru granulowanego i kawy w misce do mikrofalówki na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. albo do momentu rozpuszczenia masła i prawie rozpuszczenia czekolady. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Dodaj do mieszaniny czekolady z orzechami; dobrze wymieszać. Białka ubić w małej misce z mikserem na dużej prędkości, aż do uzyskania piany. Stopniowo ubijaj pozostały granulowany cukier aż do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie mieszać do mieszaniny czekolady tylko do wymieszania. Łyżka do wyłożonej pergaminem 9-calowej springform patelni.
Piec 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem i polać jagodami.