Ciasto czekoladowe bez jajek II

Ciasto czekoladowe bez jajek II
Ciasto czekoladowe bez jajek II to wegańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, ekstrakt z wanillanu, kakao w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Ciasto czekoladowe bez jajek, jak zrobić ciasto czekoladowe bez jajek, Ciasto czekoladowe bez jajek, jak zrobić ciasto czekoladowe bez jajek, oraz bez jajek daktyle orzechowe ciasto kawowe / ciasto bez jajek s.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C), posmaruj tłuszczem i mąką patelnię 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce przesiej mąkę, kakao w proszku, sodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj cukier i wymieszaj razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
4
Dodaj olej, wodę i wanilię i dokładnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Wlać do patelni 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Magazyn