Ciasto czekoladowe bez jajek II
Ciasto czekoladowe bez jajek II to wegańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, ekstrakt z wanillanu, kakao w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Ciasto czekoladowe bez jajek, jak zrobić ciasto czekoladowe bez jajek, Ciasto czekoladowe bez jajek, jak zrobić ciasto czekoladowe bez jajek, oraz bez jajek daktyle orzechowe ciasto kawowe / ciasto bez jajek s.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C), posmaruj tłuszczem i mąką patelnię 9x13 cali.
W dużej misce przesiej mąkę, kakao w proszku, sodę i sól.
Dodaj cukier i wymieszaj razem.
Dodaj olej, wodę i wanilię i dokładnie wymieszaj.
Wlać do patelni 9x13 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.