Ciasto Czekoladowe Angel Food
Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli 33 grosze za porcję spada w budżecie, ciasto czekoladowe Anioł żywności może być doskonałym bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 77 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ciasto, sól, białka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Angel Food, Ciasto Czekoladowe Angel Food, oraz Ciasto Czekoladowe Angel Food.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia 9×5 cala lub nieco mniejsza metalowa patelnia Bochenek ze zwykłą folią.Mąkę, kakao w proszku i połowę zmielonej sugar.In miskę miksera za pomocą miksera elektrycznego (użyłem ręcznego), ubić białka do spienienia. Kontynuuj ubijanie i dodaj śmietanę z kamienia nazębnego. Gdy pojawią się miękkie szczyty, zacznij stopniowo dodawać cukier, aż szczyty będą wystarczająco sztywne, aby utrzymać – Nie przegotuj. Ubić w soli i wanilii.Przesiać około 1/3 mieszanki mąki na wierzchu mieszanki białka jaja i złożyć ją za pomocą dużego gumowego skrobaka. Kontynuuj dodawanie mieszanki mąki, składanie aż do włączenia.Ostrożnie zeskrobać na patelni z bochenkiem. To powinno być na samym szczycie.
Piec w temperaturze 375 stopni F. na środkowej półce przez 28 minut.
Niech ostygnie całkowicie. Plaster z ząbkowanym nożem