Ciasto cynamonowe z maślanką Chile-czekolada

Ciasto cynamonowe z maślanką Chile-czekolada
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 984 kalorie. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, śmietany, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto czekoladowe z Chile-czekoladowy krem maślany, Cynamonowo-waniliowy tort weselny z meksykańską gorącą czekoladą maślaną, oraz Ciasto cynamonowe z maślanym kremem figowym, Ganache z białej czekolady i maślanym karmelem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło dwie 9-calowe okrągłe Patelnie. Spody wyłożyć papierem do pieczenia i posmarować masłem. Odkurz Patelnie mąką, wyciągając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W średniej misce wymieszać 1 1/2 szklanki mąki uniwersalnej z mąką tortową, sodą oczyszczoną, proszkiem do pieczenia, cynamonem i solą. W mikserze stojącym wyposażonym w łopatkę, ubij masło z cukrem na średniej prędkości, aż będzie puszyste, około 3 minut. Beat w jajkach i wanilii aż włączone. W 3 naprzemienne dodatki, dodać suche składniki i śmietanę, skrobanie w dół stronie miski między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Groch FioletowyGroch Fioletowy
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Zeskrobać ciasto równomiernie na przygotowane Patelnie.
5
Piec ciasta na dolnych i środkowych półkach piekarnika przez około 30 minut, aż będą złote i sprężyste, a krawędzie zaczną odrywać się od boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przenieś ciasta do stojaków i pozostaw do ostygnięcia na 15 minut, a następnie odwróć ciasta i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
7
Usunąć pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
W mikserze stojącym wyposażonym w łopatkę ubić masło do uzyskania kremowej konsystencji. Przy niskiej prędkości, wbić cukier cukierników. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat aż puszysty, skrobanie w dół boku miski, o 2 minuty dłużej. Przy niskiej prędkości, ubić w śmietanie, wanilii, cynamonu, ancho chile proszku i cayenne, a następnie stopniowo ubić w słodko-gorzkiej i białej czekolady. Zeskrobać bok miski i wiosła, zwiększyć prędkość do średniej-wysokiej i bić do światła, 3 minuty dłużej. Używając drewnianej łyżki, energicznie bij krem maślany przez 30 sekund, aby opróżnić pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Umieścić jedną warstwę ciasta na talerzu i rozprowadzić z 1 szklanką lukru. Na wierzchu drugą warstwę ciasta rozprowadzić pozostałą lukier na wierzchu i bokach. Ciasto przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn