Ciasto Chai do maszyn chlebowych jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 18 fanów. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odbierz otręby pszenne, żółtko jaja, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb bezglutenowy do maszyn chlebowych, Midnight Sun Bread for Bread Machines (Abm), oraz Chleb Słodki (Do Maszyn Chlebowych).
Instrukcje
1
Przygotuj herbatę chai za pomocą jednego opakowania lub dwóch łyżek suchej mieszanki mieszanej w 3/4 szklanki gorącej wody. Pozostawić do ostygnięcia na około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chai
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Połącz herbatę chai, Chardonnay, ekstrakt waniliowy, żółtko jaja, mrożone maliny i masło na patelni Maszyny do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Wybierz ustawienie " Sweet "z" Light Crust " i naciśnij Start. Gdy chleb zakończy pieczenie, pozostaw go do ostygnięcia przez co najmniej 30 minut przed krojeniem i podaniem.