Ciasto buraczane z lukrem twarogowym
Ciasto buraczane z lukrem twarogowym to Wegetariańskie przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, zmielony imbir, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Buraczane Z Polewą Czekoladowo-Serową, Czekoladowe Babeczki Buraczane Z Lukrem Serowo-Pomarańczowym, oraz Czekoladowe ciasto buraczane z serem śmietankowym.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, obrać buraki za pomocą obieraczki do warzyw. Buraki zetrzeć, używając dużych otworów tarki, aby odmierzyć 2 filiżanki.
Płaszcz 2 (9-calowe) okrągłe patelnie na ciasto z natryskiem do gotowania; DNA linii z papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania.
Połączyć cukier granulowany, brązowy cukier, olej, i jajka w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać buraki; dobrze ubić. Lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników (mąka przez sól) wymieszać w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszankę mąki do mieszanki cukru na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni; Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojakach z drutu; wyjąć z patelni. Ostrożnie odkleić papier woskowy i całkowicie schłodzić ciasto na stojakach z drutu.
Aby przygotować lukier, ubij skórkę pomarańczową, waniliową i serek śmietankowy mikserem z dużą prędkością, aż będzie puszysty.
Dodać cukier puder; ubijać na małych obrotach, aż do wymieszania (nie przegotowywać).
Umieścić 1 warstwę ciasta na talerzu; rozprowadzić lukrem 1/2 szklanki; wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta.
Posypać orzechami na wierzchu ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.