Ciasto buraczane z lukrem twarogowym

Ciasto buraczane z lukrem twarogowym
Ciasto buraczane z lukrem twarogowym to Wegetariańskie przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, zmielony imbir, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Buraczane Z Polewą Czekoladowo-Serową, Czekoladowe Babeczki Buraczane Z Lukrem Serowo-Pomarańczowym, oraz Czekoladowe ciasto buraczane z serem śmietankowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby przygotować ciasto, obrać buraki za pomocą obieraczki do warzyw. Buraki zetrzeć, używając dużych otworów tarki, aby odmierzyć 2 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
TarkaTarka
3
Płaszcz 2 (9-calowe) okrągłe patelnie na ciasto z natryskiem do gotowania; DNA linii z papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Połączyć cukier granulowany, brązowy cukier, olej, i jajka w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać buraki; dobrze ubić. Lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Mąkę i kolejne 5 składników (mąka przez sól) wymieszać w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać mieszankę mąki do mieszanki cukru na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
8
Wlać ciasto do przygotowanych patelni; Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
9
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojakach z drutu; wyjąć z patelni. Ostrożnie odkleić papier woskowy i całkowicie schłodzić ciasto na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Aby przygotować lukier, ubij skórkę pomarańczową, waniliową i serek śmietankowy mikserem z dużą prędkością, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Dodać cukier puder; ubijać na małych obrotach, aż do wymieszania (nie przegotowywać).
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
12
Umieścić 1 warstwę ciasta na talerzu; rozprowadzić lukrem 1/2 szklanki; wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
13
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
14
Posypać orzechami na wierzchu ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn