Ciasto Budyniowo-Czekoladowe Wiśniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Budyniowego wiśniowo-czekoladowego. Ten bezglutenowy przepis służy 18 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka nadzienia cherry pie, kakao do pieczenia, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Budyniowe, Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Budyniowe, oraz Ciasto Budyniowe Wiśniowe W Czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj brązowy cukier, 1/3 szklanki kakao i gorącą wodę w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cale, aż cukier się rozpuści.
Wymieszać Bisquick mix, cukier granulowany, 1/4 szklanki kakao, olej, ekstrakt migdałowy i jaja w dużej misce do wymieszania. Wymieszać z nadzieniem ciasto. Łyżka ciasto na mieszaninę kakao na patelni.
Piec 35 do 45 minut lub do góry sprężyny powrotem po dotknięciu lekko.
Podawać na ciepło z lodami.