Ciasto Budyniowe Z Kremem Bananowym

Ciasto Budyniowe Z Kremem Bananowym
Banana Cream Pudding Pie może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wanilię, skórki z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pudding Z Kremem Waniliowym/Czekoladowym/Kokosowym/Bananowym, Ciasto Budyniowe Z Kremem Bananowym, oraz Lody Budyniowe Bananowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°. dodać ciasto skorupa zgodnie z kierunkiem na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowego szklanego talerza.
3
Piec 9 do 11 minut lub do lekko rumiane. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Wymieszać z mlekiem do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje; gotować i mieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Zdjąć z ognia.
6
Wymieszać około 1/4 szklanki gorącej mieszanki do żółtek. Stopniowo mieszaj mieszaninę żółtka do gorącej mieszaniny. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zacznie bąbelkować i zostanie zagęszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i wanilią. Ostudzić do lata, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
8
Ułóż plastry banana w schłodzonej pieczonej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
9
Schłodzony budyń polać bananami. Przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny. Wierzch z bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn