Ciasto Buckeye

Ciasto Buckeye
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, czekoladę, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto Buckeye, Lody Buckeye, oraz Biscoff Buckeye.

Instrukcje

1
Dodać skorupę: Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 9-calowy kwadratowy patelni z folią, pozostawiając 1-calowy zwis; dno mgły z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Okruchy wymieszać z cukrem i masłem i wcisnąć na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec, aż skorupa jest ustawiona, 10 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
Dodać nadzienie: pokonać wszystkie składniki z wyjątkiem śmietany z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż gładka, 2 protokół. W osobnej misce ubij śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty, 2 minuty. Złóż bitą śmietanę w mieszaninę masła orzechowego; wlej do skorupy pie, wygładzając górę. Przykryć, naciskając folię bezpośrednio na powierzchnię ciasta. Zamrażać przez co najmniej 5 godzin, najlepiej przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Bita śmietanaBita śmietana
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
KremKrem
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wyjąć ciasto i wstawić do lodówki na co najmniej 2 godziny.
1
Czekoladę umieścić w misce. Zagotować śmietanę i masło i zalać czekoladą. Mieszaj, aż połączysz i czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ostudzić do temperatury pokojowej.
3
Usuń plastik z ciasta; rozprowadź szkliwo równomiernie na górze. Schłodzić ciasto, uncovered, aż glazura jest ustawiona. Przechowywać ciasto w lodówce lub chłodnicy, aż będzie gotowe do jedzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn