Ciasto Buckeye

Ciasto Buckeye
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, czekoladę, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto Buckeye, Lody Buckeye, oraz Biscoff Buckeye.

Instrukcje

1
Dodać skorupę: Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 9-calowy kwadratowy patelni z folią, pozostawiając 1-calowy zwis; dno mgły z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Okruchy wymieszać z cukrem i masłem i wcisnąć na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec, aż skorupa jest ustawiona, 10 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
Dodać nadzienie: pokonać wszystkie składniki z wyjątkiem śmietany z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż gładka, 2 protokół. W osobnej misce ubij śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty, 2 minuty. Złóż bitą śmietanę w mieszaninę masła orzechowego; wlej do skorupy pie, wygładzając górę. Przykryć, naciskając folię bezpośrednio na powierzchnię ciasta. Zamrażać przez co najmniej 5 godzin, najlepiej przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Bita śmietanaBita śmietana
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
KremKrem
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Folia FoliowaFolia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wyjąć ciasto i wstawić do lodówki na co najmniej 2 godziny.
1
Czekoladę umieścić w misce. Zagotować śmietanę i masło i zalać czekoladą. Mieszaj, aż połączysz i czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ostudzić do temperatury pokojowej.
3
Usuń plastik z ciasta; rozprowadź szkliwo równomiernie na górze. Schłodzić ciasto, uncovered, aż glazura jest ustawiona. Przechowywać ciasto w lodówce lub chłodnicy, aż będzie gotowe do jedzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn