Bourbon Pecan Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 528 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sól, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Ciasto Bourbon-Pecan, Ciasto Orzechowo-Figowe Bourbon, oraz Tort Bourbon Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Połączyć 1 szklankę mąki z porzeczkami i orzechami pekan. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porzeczki
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
3
Pozostałe 2 szklanki mąki wymieszać, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową. Odstawić. W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. W żółtka ubijamy po kolei, następnie mieszamy mąkę na przemian z bourbonem. Wymieszać z porzeczkową mieszanką orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
żółtko Jaja
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Porzeczki
Masło
Gałka Muszkatołowa
Krem
Mąka Uniwersalna
Orzeszki Pekan
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
W dużej misce ubić białka na sztywno. Delikatnie wbić białka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.