Ciasto bolońskie Rösti
Przepis Rösti Bolognese pie można zrobić w mniej więcej 1 godzinę i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1199 kalorii. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis z BBC Good Food ma 31 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, dojrzały cheddar, sos pieprzowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Rosti-placek rybny, Placek z owocami morza z polewą Kaparową Rosti, oraz Swede & potato Rösti-zapiekanka pasterska.
Instrukcje
Gotować ziemniaki przez około 15 minut do miękkości.
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia. Drobno posiekać marchew, seler i czosnek w robocie kuchennym.
Połowę oleju rozgrzać na patelni z pokrywką i dodać posiekane warzywa. Przykryć i gotować na średnim ogniu przez 5 minut, często mieszając.
Zdejmij pokrywkę, obróć ogień na wysoki i gotuj przez 2 minuty.
Dodać wołowinę i gotować, mieszając, przez około 3 protokół, aż rumiane.
Dodać pomidory i sos słodkiej papryki plus 4 łyżki wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 25 minut i doprawić.
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 180C / 200C / Gaz
Ziemniaki obrać i zetrzeć na tarce.
Dodać pozostałą oliwę i trzy czwarte sera, doprawić i lekko wymieszać.
Łyżka wołowiny do naczynia żaroodpornego. Rozsypać na polewie rsti i posypać resztą sera.
Piec przez 35 minut, aż bąbelki i złoty.