Ciasto Biała Góra
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać White Mountain Cake spróbować. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, proszek do pieczenia, białka jaj, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Lukier Biała Góra, Babeczki Kokosowe White Mountain, oraz Ciasto Mountain Dew dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj dwie 9-calowe okrągłe Patelnie.
Mąkę tortową przesiać i odmierzyć.
Dodać sól i proszek do pieczenia i ponownie przesiać.
W dużej misce ubić skracanie do gładkości.
Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie puszysty.
Dodać przesiane składniki na przemian z mlekiem i aromatami (patrz Nota kucharza). Beat dokładnie po każdym dodaniu.
Białka ubić na sztywno i złożyć na masę.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto wróci po delikatnym dotknięciu opuszkiem palca i wykałaczką włożoną do środka wychodzi czyste, 25 do 30 minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed lukier.