Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym
Mile-High kokosowy krem bezowy ciasto jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, żółtka jaj, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placek Bezowy Cytrynowy, Babeczki Bezowe Cytrynowe, oraz Mila-High Lemon Beza Mini Placki.
Instrukcje
Posypać kokosem w skórce; odstawić. Wymieszać cukier i skrobię kukurydzianą.
Żółtka umieścić w średnio ciężkim rondlu; ubić mieszankę cukru i mleka na przemian, aż będzie gładka.
Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż do wrzenia i zgęstnieje, o 10 do 15 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią; zalać kokosem w skorupce.
W przypadku bezy: w głębokiej misce ubijaj białka mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Zmniejsz mikser do niskiej prędkości; dodaj śmietanę z kamienia nazębnego.
Stopniowo ubijaj cukier, jedną łyżkę stołową na raz; ubijaj, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty. Beat in vanilla. Łyżka bezy nad gorącym nadzieniem, starannie uszczelniając do krawędzi Skórki.
Piec w temperaturze 325 stopni, aż beza będzie lekko złocista, 15 do 20 minut.