Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym

Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym
Mile-High kokosowy krem bezowy ciasto jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, żółtka jaj, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placek Bezowy Cytrynowy, Babeczki Bezowe Cytrynowe, oraz Mila-High Lemon Beza Mini Placki.

Instrukcje

1
Posypać kokosem w skórce; odstawić. Wymieszać cukier i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2
Żółtka umieścić w średnio ciężkim rondlu; ubić mieszankę cukru i mleka na przemian, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż do wrzenia i zgęstnieje, o 10 do 15 protokół.
4
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią; zalać kokosem w skorupce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
W przypadku bezy: w głębokiej misce ubijaj białka mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Zmniejsz mikser do niskiej prędkości; dodaj śmietanę z kamienia nazębnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Stopniowo ubijaj cukier, jedną łyżkę stołową na raz; ubijaj, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty. Beat in vanilla. Łyżka bezy nad gorącym nadzieniem, starannie uszczelniając do krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Piec w temperaturze 325 stopni, aż beza będzie lekko złocista, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn