Ciasto Bezowe Pomarańczowe

Ciasto Bezowe Pomarańczowe
Pomarańczowy placek bezowy może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 529 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 237 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, cukru, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Tort Szyfonowy pomarańczowy z migdałowo-pomarańczowym włoskim masłem bezowym, Pomarańczowy tort Szyfonowy z pomarańczowym nadzieniem i bezą, oraz Ciasto Bezowe Pomarańczowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub papierem do pieczenia i napełnij ciężarami (ponownie używam suszonej fasoli do tego) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy jest światło złoty brąz, o 10 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
W średnim rondlu połącz sok pomarańczowy i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Ubić razem skrobię kukurydzianą i wszystko oprócz 1 uncji cukru, a następnie dodać do soku. W osobnej misce ubij żółtka i pozostałą 1 uncję cukru, aż będą blade i lekkie, około jednej minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieścić mieszaninę soku pomarańczowego na małym ogniu i stale ubijać. Zacznie gęstnieć do lepkiej konsystencji. Wyłączyć ogień i hartować mieszaninę jaj z pomarańczową mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Połączyć dwa w rondlu i ubijać stale na małym ogniu. Gdy mieszanina zacznie bąbelkować, należy ją ubijać przez dwie dodatkowe minuty. Wyłączyć ogień i dodać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Ubijać, aż znikną ciała stałe masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Wlej mieszaninę do schłodzonej skorupy ciasta i naciśnij plastikową folię na powierzchni(unikaj pokrywania skorupy folią). Pozostawić ciasto do ostygnięcia na blacie przez 15 minut, a następnie przenieść go do lodówki do ostygnięcia i skonfigurować całkowicie, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
10
Tuż przed podaniem: napełnij średni rondel jedną czwartą pełną wodą. Ustawić rondel na średnim ogniu i doprowadzić wodę do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
W żaroodpornej misce miksera elektrycznego połącz białka, śmietanę z kamienia nazębnego, cukier i sól i umieść na rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Ubijać stale, aż cukier się rozpuści, a białka są ciepłe w dotyku, od 3 do 3 i 1/2 minuty. Przetestuj przez pocieranie między palcami, nie powinieneś czuć żwiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
13
Przenieść miskę do miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijać, zaczynając od niskiej prędkości, stopniowo zwiększając się do wysokiej, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty, około 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Dodać wanilię i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
15
Wyjmij plastik z wierzchu schłodzonego ciasta i top z bezą (możesz wybrać bezę za pomocą końcówki Gwiazdy dla innego wyglądu).
16
Umieść ciasto pod brojlerem i uważnie go obserwuj, góra powinna brązowieć, ale nie palić się, i szybko się zmienia. Schłodzić przez 10 minut, a następnie podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn