Ciasto Bekonowo-Ananasowe Do Góry Nogami
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 573 kalorie, 8G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, sól, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto ananasowe do góry nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż ostry, 9 do 11 protokół; usuń do ręczników papierowych. Drobno posiekać i odstawić.
Wylać wszystkie, ale 3 łyżki kapieli z patelni.
Dodać 4 łyżki masła i rozpuścić na małym ogniu.
Wlać do 9-calowej okrągłej patelni do ciasta, przechylając patelnię, aby pokryć dno.
Posypać brązowym cukrem równomiernie mieszaninę masła.
Umieść pierścień ananasa na środku patelni, a następnie ułóż pozostałe pierścienie na zewnątrz, nakładając je nieznacznie, jeśli to konieczne.
Posypać około 3 łyżki posiekanego boczku na środku pierścieni i między nimi.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić w średniej misce. Beat Pozostałe 1 kij masło i cukier granulowany w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 2 protokół. Ubić jajka, po jednym na raz, a następnie ubić wanilii. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i ubijaj w mieszance mąki w 3 dodatkach, na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc na mieszance mąki. Zwiększ prędkość miksera do wysokiej I beat, aż ciasto będzie gładkie, o 15 więcej sekund. Złóż pozostały posiekany boczek.
Rozłóż ciasto na ananasie na patelni.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny.
Przenieść do stojaka i ostudzić 15 minut, a następnie uruchomić nóż wokół krawędzi i odwrócić na talerzu.
Ostudzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.