Perłowy Kuskus z kurczakiem i groszkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj perłowego kuskusu z kurczakiem i groszkiem. Ten przepis służy 4. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Jeśli masz pieprz, rożen piersi kurczaka, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis od Foodnetwork ma 69 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kuskus Izraelski (Perłowy) , Perłowy kuskus i porzeczki, oraz Sałatka Z Perłowym Kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodać kuskus i gotować, aż lekko tosty, 2 do 3 protokół.
Dodaj bulion, skórkę z cytryny, sok z cytryny, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż kuskus będzie miękki, ale nadal twardy do ukąszenia, około 8 minut.
Wymieszać z serem, zieloną cebulą, groszkiem i kurczakiem. Łyżkę do misek i podawać.