Poppin ' Cereal Bars
Poppin ' batoniki zbożowe mogą być tylko Europejski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 18. Za 33 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 6G tłuszczu i w sumie 167 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w przybliżeniu 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś precle, pianki, popcorn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batoniki Zbożowe, Batoniki Zbożowe Bez Pieczenia, oraz Batoniki Zbożowe Pełnoziarniste dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz popcorn, płatki zbożowe, precle i 1/2 szklanki M&M ' S. w kuchence mikrofalowej rozpuść Pianki i masło; mieszaj do uzyskania gładkości. Złożyć do mieszanki zbożowej.
Rozłóż na natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. danie.
Posyp pozostałymi M & M; naciśnij lekko.
Polecane wino: Riesling, Dornfelder
Riesling i Dornfelder to moje najlepsze typy dla języka niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecka czerwień, taka jak Dornfelder, dobrze komponuje się z wołowiną i dziczyzną. Dr. poluzować Dr. L Riesling z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Dr L Riesling
"...zaskakująco złożona i wyjątkowa wartość w prawie suchym Riesling... Po cytrynowym, zielonym jabłku, mokrym kamieniu i lekko kwiatowym aromacie następuje chrupiące, nasycone łupkiem podniebienie i wykończenie soczystych cytrusów i jabłek, olejów orzechowych, soli mineralnych i mokrego kamienia..."- Wine Advocate " to wino musi być jedną z najlepszych ofert w Mosel Riesling. "Wprowadzający" Riesling Ernsta Loosena charakteryzuje się smakami świeżej brzoskwini i moreli, zrównoważonymi sporą ilością orzeźwiającej kwasowości. Świetny aperitif."- Magazyn Food & Wine