Nic ' s najłatwiejszy, najbardziej kremowy makaron z serem
Przepis Nic najłatwiejszy, najbardziej kremowy makaron i ser mogą zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 10 minut. Za 70 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 10g tłuszczu i w sumie 240 kalorii. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera, Najłatwiejsza Piłka Serowa, oraz Najłatwiejsze Ciastka Z Serem Cheddar W Historii.
Instrukcje
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron i gotuj przez 8 do 10 minut lub do al dente.
Połącz makaron ze sproszkowaną mieszanką serów i skondensowaną zupą.
Mieszaj, aż równomiernie się pokryje.
Polecane wino: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Makaron i ser naprawdę dobrze komponują się z Lambrusco, Riesling i Chenin Blanc. Z bogatym, tandetnym mac & cheese będziesz chciał oczyścić podniebienie czymś chrupiącym i kwaśnym. Polecamy Chenin Blanc, Riesling lub dry Lambrusco, jeśli masz ochotę na czerwień. PRONTO Lambrusco Secco z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Pronto Lambrusco Secco
Karmazynowy fioletowy kolor. Aromaty są bogate w fioletową tęczówkę, goździki i lukrecję. Średnio mocny, suchy (secco), doskonała koncentracja, bogate wykończenie, obfite owoce, suche. To wino oferuje złożoność i bogactwo na podniebieniu.