Ciasto bananowe z lukrem kokosowym

Ciasto bananowe z lukrem kokosowym
Ten przepis służy 10 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, serek, dobrze puree banany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto bananowe z lukrem kokosowo-kremowym, Ciasto bananowo-Kokosowe z lukrem twarogowym, oraz Ciasto bananowe z lukrem kokosowo-serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko masło i mąka 9-calowy Okrągły patelnia ciasto, wybijając nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
3
W małej misce wymieszać mąkę (1 1/2 szklanki), proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubij razem masło (1 patyk) i brązowy cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym z dużą prędkością do bladego i puszystego. Ubić w jajku do połączenia, następnie dodać banany, śmietanę i wanilię i ubić do połączenia dobrze. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mieszaninę mąki, mieszając aż do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BananBanan
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozłóż ciasto na patelni i piec, aż blady złoty i Drewniany pick lub szaszłyk włożony w centrum wychodzi czysty, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
SzaszłykiSzaszłyki
6
Schłodzić w patelni na stelażu 10 minut. Uruchom cienki nóż wokół krawędzi patelni, a następnie odwróć Stojak na ciasto i odwróć ciasto na stojak, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
1
Ubić razem Serek i masło w misce za pomocą oczyszczonych ubijaków na średniej prędkości, aż będzie gładka. Zmniejsz prędkość do niskiej, a następnie dodaj cukier, śmietanę kokosową i rum (jeśli używasz)i wymieszaj do połączenia. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat aż lekki i puszysty, o 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wierzch ostudzonego ciasta i posypać kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn