Ciasto bananowe z karmelową mżawką
Ciasto z kremem bananowym z karmelową mżawką może być tylko deserem, którego szukasz. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Mieszanka bananów, chłodny bicz wanilii bitą polewą, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto bananowe z karmelową mżawką, {Chudy} karmelowe lody Macchiato z domową karmelową mżawką, oraz Brązowe masło lody cynamonowe z solonym karmelem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż plastry banana na dnie skorupy.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać w 1 szklance ubitej polewy; łyżka do skorupy.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do zestawu. Wierzch z pozostałą 1 szklanką ubitą polewą tuż przed podaniem.
Mżawka z polewą karmelową. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.