smitten kitchen
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smitten kitchen. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 75 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 216 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, ząbek czosnku, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to smitten kitchen, smitten kitchen, oraz smitten kitchen.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i sodę wymieszać w dużej misce. Opuszkami palców wcierać 3/4 szklanki schłodzonego masła w suche składniki, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać ze szczypiorkiem.
Dodać maślankę i mieszać aż do równomiernego zwilżenia. Używając ciasta 1/4 szklanki dla każdego herbatnika, upuść herbatniki na blachę do pieczenia, odstępy 2 cale od siebie.*
Piec, aż ciastka będą złocisto brązowe na wierzchu, o 15 protokół. Lekko schłodzić.
Podawać na ciepło.* Jestem frajerem dla okrągłego, wyboistego kształtu ciastek, więc rozwaliłem go na dobrze obsypanym blacie i pokroiłem je za pomocą 3 krajalnicy do ciastek. Uważaj, aby obchodzić się z ciastem jak najmniej po ludzku, aby nie ogrzać lub zbytnio go zmiękczyć.Zobacz więcej: Śniadanie, Napoje, jajka, pieczarki, Zdjęcie, bułeczki/ciastka, szpinak
Zrób więcej: Link / Dodaj do Ulubionych / Pin / Drukuj / Email / 103 komentarzy