Ciasto bananowe VII

Ciasto bananowe VII
Ciasto bananowe VII może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 61 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru, mąki, bananów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj ciasto bananowe bez jaj , jak zrobić ciasto bananowe, Ciasto bananowe bez jaj-wegańskie ciasto bananowe-zdjęcia krok po kroku, oraz Łatwe Ciasto bananowe z lukrem bananowym z bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Mąkę, proszek do pieczenia, sodę, sól i ziele angielskie przesiać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietana masło i cukier, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodać jajka i białko i dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
JajkoJajko
4
Dodać puree bananowe, waniliowe i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree BananowePuree Bananowe
WaniliaWanilia
MlekoMleko
5
Dodać mieszaninę mąki i wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Podzielić ciasto na dwie 9 calowe patelnie.
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Całkowicie ostudzić i zamrozić lukrem z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn