Ciasto Angel Food z sosem jagodowym

Ciasto Angel Food z sosem jagodowym
Angel Food Cake z sosem jagodowym to bez nabiału deser. Za $1.13 za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 0g tłuszczu i w sumie 172 kalorii. Ten przepis służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku ananasowego, jagód, mąki tortowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Ciasto Angel Food z letnim sosem jagodowym, Angel Food-Ciasto Z Dżemem Jagodowym, oraz Anioł jedzenie ciasto i Berry drobiazg dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść białka w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. Cukier i mąkę przesiej dwa razy razem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego, wanilii i soli do białek; ubijaj na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj cukier, około 2 łyżki stołowe na raz, ubijając wysoko, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści. Stopniowo składać mieszankę mąki, około 1/2 szklanki na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Delikatnie łyżką do nie natłuszczonego 10-calowego. patelnia do rur.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Przetnij ciasto nożem, aby usunąć kieszenie powietrzne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Piecz na najniższym ruszcie piekarnika w temperaturze 325° przez 50-60 minut lub do momentu, gdy lekko się zrumieni, a cały wierzch będzie suchy. Natychmiast odwrócić patelnię; całkowicie ostudzić, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Przejedź nożem boczną i Środkową rurkę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Wyjmij ciasto na talerz do serwowania.
8
Posmaruj wierzch i boki ciasta wódką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
9
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
10
Do sosu: w małym rondelku połącz 1-1 / 2 szklanki malin, 1 szklankę jagód, sok ananasowy i Likier. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej i dodaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Zdjąć z ognia; dodać truskawki, jeżyny oraz pozostałe maliny i jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
12
Podawaj sos z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn