Ciasto Ananasowo-Marchewkowe
Ciasto ananasowo-marchewkowe wymaga ok. 3 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 426 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wanilii, marchewki, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, Ciasto ananasowo-marchewkowe mamy, oraz Ciasto Ananasowo-Marchewkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką. W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z wyjątkiem marchwi z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut. Wymieszać z marchewką.
Piec 44 do 50 minut (46 do 54 minut na ciemną lub nieprzywierającą patelnię) lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
W dużej misce, ubić cukier puder, ser śmietankowy, 2 łyżki masła i wanilii na małej prędkości, aż do wymieszania. Ubić na średniej prędkości, aż będzie gładka i kremowa.
Rozłóż lukier na torcie. Końcówką noża podziel ciasto na 5 rzędów po 3 rzędy (15 kwadratów).
Ukośnie na każdym zaznaczonym kawałku ciasta, posypać niewielką ilość zmiażdżonych ciasteczek dla " brudu."Wstaw dekorację marchwi do każdego kawałka. Przechowywać w lodówce 30 minut przed podaniem. Przechowywać w lodówce.