Ciasto Żurawinowe

Ciasto Żurawinowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 75 centów za porcję. Jeśli masz skórkę pomarańczową, serek, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Żurawinowo-Marchewkowe, Cranberry-Glazed Orange Layer Cake, oraz Cranberry Glazed Orange Layer Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć pierwsze pięć składników; pokonać na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty. Wymieszać z żurawiną i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
W dużej misce, ubić Serek i masło, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać cukier cukierniczy, waniliową i skórkę pomarańczową; ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Rozprowadzić między warstwami i na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Posypać orzechami włoskimi. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn