Ciastka ze śmietaną i szczypiorkiem
Ciastka ze śmietaną i szczypiorkiem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Jeśli masz śmietanę, mleko, oryginalną mieszankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciastka Ze Śmietaną I Szczypiorkiem, Ciastka ze śmietaną i szczypiorkiem, oraz Herbatniki z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. w średniej misce, mieszać Bisquick mix, śmietana i szczypiorek, aż miękkie formy ciasta.
Ciasto układamy na powierzchni posypanej mieszanką Bisquick. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/2 cala.
Pokroić na 10 rund 2-calowym nożem lub szklanką zanurzoną w mieszance Bisquick. Na nieprzetworzonym arkuszu ciastek umieść okrągłe 2 cale od siebie.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Posmarować mlekiem lub masłem.