Ciastka z cytryną i czarnym pieprzem Meyer
Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 64 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, pieprzu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kremowy Meyer cytryna i czarny pieprz Quiche, Pieczony dorsz czarny z Risotto cytrynowym Meyer i Gremolatą, oraz Posiekana Sałatka z jarmużu z winegretem Meyer Lemon (z łatwym substytutem Meyer lemon) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, skórkę, proszek do pieczenia, pieprz i sól w średniej misce, aby rozbić wszelkie grudki; odstawić.
Umieść masło i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż rozjaśnią się kolorem i puszystą, o 3 minutach. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.Powrót miksera do średniej prędkości, dodać jajko i wanilii, i beat aż włączone. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.Włącz mikser do niskiej prędkości i powoli dodaj do zarezerwowanej mieszanki mąki.
Mieszaj do momentu włączenia.Ciasto wyłożyć na czystą powierzchnię roboczą i podzielić na pół.
Zwiń każdą porcję w kłodę o średnicy około 1 1/2 cala. Owinąć każdy dziennik szczelnie w folię i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 2 godziny i do 3 dni.Po upieczeniu ciastek Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie.
Wyjmij kłody ciasta z lodówki, Usuń plastikową folię i pokrój ciasto na okrągłe okrągłe o grubości 1/4 cala.
Umieścić rundy około 1/2 cala od siebie na 2 blach do pieczenia (około 20 ciastek na arkuszu).
Umieść obie blachy w piekarniku i piecz przez 6 minut. Obróć blachy do pieczenia z przodu do tyłu i od góry do dołu i piec, aż krawędzie ciastek są twarde, ale szczyty są nadal miękkie, o 6 do 7 protokół więcej.
Umieść blachy do pieczenia na stojakach z drutu i niech ostygną przez 5 minut. Za pomocą płaskiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygły.