Ciastka z brązowym ryżem i kukurydzą
Ciastka z brązowym ryżem i kukurydzą to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz proszek do pieczenia, mieloną gałkę muszkatołową, kukurydzę z kernela i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 30 minut. 53 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Placki z dzikim ryżem i brązowym ryżem z pieczoną warzywną Ragù, Ciastka z czarną fasolą i brązowym ryżem, oraz Ciasto kalafiorowe z brązowym ryżem i cheddarem.
Instrukcje
Połącz kukurydzę, ryż, mleko, jajka i szczypiorek w dużej misce.
W osobnej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową, sól i czarny pieprz.
Wymieszać mieszaninę mąki do mieszanki kukurydzy, aż dobrze połączone.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni lub dużej patelni na średnim ogniu.
Miarka 1/4 porcji szklanki mieszanki kukurydzy na rozgrzanej patelni. Gotować, aż złoty kolor, 3 do 4 minut na stronie.