Ciastka Owsiane Brownie Truskawkowe
Płatki owsiane Brownie Truskawkowe Shortcakes jest bezglutenowe deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Dzień Matki. Przepis ten zachwycił 297 osób. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz płatki owsiane, czekoladę Supreme Fudge brownie, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciastka Brownie i truskawkowe, Płatki owsiane z przyprawionymi śliwkami, oraz Ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pre rozgrzać piekarnik do 177° połączyć Brownie mix, owies, 1/2 szklanki śmietany i jajka w dużej misce i dobrze wymieszać. Upuść duże łyżki mieszanki brownie na nasmarowane arkusze ciastek. Daje około 20 ciasteczek. Piec 8 do 10 minut lub do zestawu. Schłodzić 2 minuty; usuń z arkuszy cookie, aby całkowicie ostygnąć. Połączyć pozostałe 1 1/2 szklanki śmietany do ubijania i cukru pudru w średniej misce; ubić na wysoki aż sztywne szczyty tworzą. Pokroić truskawki (*dodałem trochę cukru i zmiażdżyć smasher ziemniaków soku je trochę) umieścić 1 ciastko brownie na każdym talerzu deserowym lub płytkiej misce. Na wierzchu truskawki, bitą śmietanę i kolejne ciastko. Na wierzch każdego stosu polać bitą śmietaną i odrobiną truskawek.