Ciastka krabowe Dungeness z sosem maślanym pomarańczowym

Ciastka krabowe Dungeness z sosem maślanym pomarańczowym
Ciastka krabowe Dungeness z pomarańczowym sosem maślanym to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 751 kalorii, 28g białka, oraz 57 g tłuszczu. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, mięso krabowe dungeness, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Mało kto lubi tę przystawkę. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Dungeness Crab Cakes, Ciastka krabowe Dungeness z musztardowym koperkiem Aioli, oraz Krab Dungeness Gotowany Na Parze W Szampanie I Maśle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mleko zalać chlebem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W średniej misce wymieszać mięso krabowe i kolejne 7 składników. Wycisnąć mleko z chleba, odrzucając nadmiar mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
ChlebChleb
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać chleb do mieszanki mięsa krabowego, i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
ChlebChleb
4
Kształt mieszanka na 8 pasztecików; pogłębiać w panko. Nacisnąć dodatkowe panko na każde ciasto. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
5
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca; dodać 4 paszteciki, i smażyć 3 do 4 minut z każdej strony lub na złoty kolor. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Umieść ciastka krabowe na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 425 przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Łyżka pomarańczowego sosu maślanego równomiernie na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PomarańczowyPomarańczowy
SOSSOS
9
Placki krabowe położyć na sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
KrabKrab
10
Dekorować, w razie potrzeby.
11
* Panko (Gruba bułka tarta) można znaleźć na rynkach azjatyckich. Świeże mięso krabowe można zastąpić mięsem krabowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Bułka TartaGruba Bułka Tarta
Grudkowe KrabyGrudkowe Kraby
CrabmeatCrabmeat
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn