Ciastka Krabowe Ciotki Ruth
Ciasteczka Krabowe Ciotki Ruth to przystawka dla 16 osób. Za 71 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 6 g białka i 3 g tłuszczu. Ten przepis polubiło 57 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i pescatariańską. Udaj się do sklepu i kup pieprz, przyprawy do owoców morza, olej roślinny i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 28%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Słynny sernik toffi cioci Ruth, Ciastka krabowe takie jak Chatka krabowa Joe i Ciastka krabowe.
Instrukcje
W misce wymieszaj okruchy krakersów i wodę.
Odstaw na 1 minutę, aby krakersy zmiękły.
Dodaj mięso kraba, jajko, musztardę i majonez. Doprawić sosem Worcestershire, przyprawą do owoców morza, solą i czarnym pieprzem; mieszaj, aż się równomiernie wymiesza.
Rozgrzej olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu. Uformuj mieszaninę krabów w kotlety o grubości 3/4 cala. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony i gorąco w środku, około 2 minuty na stronę.
Przed podaniem odsączyć na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Krab bardzo dobrze komponuje się z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły krab (szczególnie z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Eighteen Miles Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![Chardonnay za osiemnaście mil]()
Chardonnay za osiemnaście mil
Winiarka Jessica Boone wybrała się na chłodne wybrzeże Sonoma w poszukiwaniu tego jasnego, złożonego Chardonnay. Lekkie owoce pestkowe, cytryna Meyera i atrakcyjna mineralność w nosie przenoszą się na kremowe podniebienie zrównoważone żywą kwasowością. Nuty wanilii i słodkiego dębu podkreślają złożoność wina. Do produkcji win z Eighteen Miles Jessica Boone (z Passalacqua Winery) pozyskuje winogrona z dziewięciu różnych apelacji, a wszystko to w promieniu osiemnastu mil wokół Healdsburga w Kalifornii. Spróbuj także Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir i Petite Sirah.