Ciastka Kawowe Z Orzechami

Ciastka Kawowe Z Orzechami
Ciasta kawowe wypełnione orzechami to lacto ovo vegetarian przepis z 48 porcjami. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Za 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie śniadanie. Udaj się do sklepu i podnieś aktywne drożdże, sól, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 8%. Podobne przepisy to Serowe Ciasta Kawowe, Babeczki z orzechami kawowymi z polewą kawową (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Stollen Nadziewany Orzechami.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże i 1 łyżkę cukru w ciepłej wodzie; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj jajka, masło, mleko, sól, 5 szklanek mąki i pozostały cukier; ubijaj do uzyskania gładkości. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto (ciasto będzie lepkie). Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
3
Do nadzienia w małej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę i cynamon; pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać gruboziarniste okruchy. Dodaj orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Uderz ciasto. Na posypanej mąką powierzchni zwiń w 21 cali. koło; pokroić na cztery kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
RolkaRolka
5
Rozłóż nadzienie na cieście do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
6
Zwiń każdy klin z szerokiego końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
7
Umieść punktową stroną do dołu na blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Krzywa kończy się, tworząc półksiężyce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Rolki Półksiężyc ChłodniczyRolki Półksiężyc Chłodniczy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Wytnij szczeliny w cieście. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
9
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjmij z patelni na ruszty, aby ostygły.
11
Połącz składniki glazury; skrop ciastka kawowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
GlazuraGlazura
12
Pokrój każdy na 12 plasterków.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto kawowe. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn