Ciastka Cytrynowo-Jagodowe
Ciastka cytrynowo-jagodowe to bezglutenowe deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciastka Cytrynowo-Jagodowe, Ciastka Cytrynowo-Jagodowe, oraz Ciastka Jagodowo-Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. W małej misce wymieszać cukier i skórkę cytryny.
W 12-calowej patelni, przetwory ciepła i wody na średnim ogniu, aż konserwy są stopione. Wymieszać 1 łyżkę mieszanki cukru, sok z cytryny, truskawki i jagody. Gotować 1 minutę, ciągle mieszając, aż cukier się rozpuści.
W średniej misce, mieszać Bisquick mix, mleko i pozostałą mieszaninę cukru tylko do suchych składników są zwilżone. Na lekko posypanej mąką powierzchni, naciśnij ciasto do grubości 1/2 cala.
Ciasto pokroić za pomocą 2 1/2-calowego okrągłego noża.
Umieścić rundy na arkuszu cookie.
Piec 10 do 12 minut lub aż złoty. Shortcakes podzielić na pół; mieszanka jagodowa łyżka równomiernie na dnie Shortcake. Top każdy z 1 łyżka ubitej polewy; przykryć blaty shortcake.