Ciastka cytrynowe Ricotta Nonna

Ciastka cytrynowe Ricotta Nonna
Ciastka cytrynowe Ricotta Nonna to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 254 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ser ricotta pełnotłusty, proszek do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Herbatniki Ricotta Z Suszonymi Wiśniami, Morelami I Malinami, Mięso Lite: kanapki Soppressata, jajko i Ricotta na herbatnikach maślanych, oraz Szparagi i cytryna i bazylia ricotta Nadziewane Roladki łososia z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Linia 12 kubków na muffinki z wkładkami papierowymi. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w średniej misce. Używając miksera elektrycznego, ubić 1 szklankę cukru, masła i skórki z cytryny w dużej misce, aż będzie lekki i puszysty. Uderz w ricottę. Ubić jajko, sok z cytryny i ekstrakt z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać suche składniki i mieszać aż do wymieszania (ciasto będzie grube i puszyste).
5
Podziel ciasto między przygotowane kubki muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
6
Posypać migdałami, a następnie pozostałą 1 łyżeczkę cukru na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Piec, aż babeczki po prostu stają się blady złoty na wierzchu, o 20 protokół. Lekko schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn