Ciastka Cynamonowo-Chrupiące

Ciastka Cynamonowo-Chrupiące
Cynamon-Crunch Shortcakes może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 24 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką mleko, brązowy cukier, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ciastka Jabłkowo-Cynamonowe, Muffinki jabłkowo-cynamonowe z polewą cynamonową, oraz Pieczone placki ananasowe z bitą śmietaną cynamonową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj mieszankę do pieczenia, cukier, mleko i 3 łyżki masła, aż powstanie miękkie ciasto. Wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 3 do 4 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
MasłoMasło
CiastoCiasto
CukierCukier
MlekoMleko
2
Pat ciasto do 1/4-cala grubości; wyciąć z 2 3/4-cala okrągły biszkopt cutter.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
CiastoCiasto
3
Umieścić na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Połączyć pekan, brązowy cukier, cynamon, i pozostałe łyżki masła; pat na biszkopt tops.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
HerbatnikiHerbatniki
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
5
Piec w 375 przez 12 do 15 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Cinnamon-Crunch Shortcakes z kompot owocowy: przygotuj 1 przepis Cinnamon-Crunch Shortcakes. Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Wymieszać 1/2 szklanki soku jabłkowego, 1/4 szklanki mocno zapakowanego brązowego cukru, 2 dojrzałe gruszki Bosc, obrane i pokrojone w plasterki; 2 jabłka Rzymskie, obrane i pokrojone w plasterki; 1/4 szklanki suszonej żurawiny; i 1/4 łyżeczki zmielonego cynamonu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 minut lub aż owoce są miękkie. Każde upieczone ciastko podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
CynamonCynamon
Sok JabłkowySok Jabłkowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Gruszka BoscGruszka Bosc
KompotKompot
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Połówkę biszkoptów wyłożyć kompot owocowy i bitą śmietaną; na wierzch wyłożyć Pozostałe biszkopty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
HerbatnikiHerbatniki
KompotKompot
OwoceOwoce
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn