Ciasteczkowe Indyki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać indyki cookie spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 33 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Mieszanka ekstraktu migdałowego, cukier puder, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasteczkowe Indyki, Czekoladowe Ciasteczka Indyki, oraz Cakespy: Thanksgiving Cookie Turkeys dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać cukier puder, masło, wanilia, ekstrakt migdałowy i jajko. Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną i śmietaną z kamienia nazębnego. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 do 3 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko nasmaruj blachę ciasteczkową skróceniem lub spryskaj sprayem do gotowania. Podziel ciasto na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni, zwijaj co pół 1/4 cala grubości.
Wytnij za pomocą 4 1/2-calowej foremki do ciastek w kształcie indyka lub ręcznie; umieść 1 cal od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciastek.
Piec 7 do 9 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Cool 1 minuta; usuń z arkuszy cookie do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić, około 15 minut. Mróz i udekoruj cukierkami zgodnie z życzeniem.