Zupa jarzynowa na koniec lata
Zupa jarzynowa na koniec lata to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, ziarna kukurydzy, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jak zrobić koktajle z mrożonego wina na koniec letniej imprezy, Letnia Zupa Jarzynowa, oraz Letnia Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć bulion, fasola cannellini, cukinia, żółty squash, zielona fasola, kukurydza, cebula, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu. Podzielić mieszaninę między pojemniki bezpieczne dla zamrażarki. Zamrażać, aż będzie gotowy do gotowania, do 3 miesięcy. Gotuj zupę Mrożoną1 / 4 szklanki świeżych gałązek koperku
Przenieś mrożoną mieszaninę zupy do rondla. Dusić na średnim ogniu, częściowo przykrytym, przez 10 minut. Odkryć i dusić, aż warzywa będą miękkie, 4 do 5 protokół. Wymieszać z koperkiem.