Ciasteczko Ciasto Ciasto
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 235 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 107 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś z mieszanki, lukier, unbaked 9-calowy piecrust i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najpierw przygotuj ciasto na ciasteczka. Jeśli zdecydujesz się użyć tego, co przychodzi w tubie z supermarketu, obiecuję, że nie będę cię osądzać. Niezależnie od tego, co wybierzesz, upewnij się, że ciasto z ciastkami ma temperaturę pokojową przed złożeniem ciasta, aby było łatwiejsze do rozłożenia.
Umieść ciasto w 9-calowym talerzu ciasta.
Ułożyć ciasto ciasteczkowe na wierzchu piecrust i za pomocą palców lub tylnej części łyżki rozprowadzić ciasto tak, aby równomiernie pokryło dno skorupy. Powinien mieć grubość około 1/2 do 3/4 cala. Prawdopodobnie będziesz miał dodatkowe ciasto ciasteczkowe; możesz użyć tego, jak chcesz (do nadziewania babeczek; do nadziewania bułek cynamonowych; lub do pysznej przekąski z ciasteczkami). Odstaw ciasteczkowe ciasto wypełnione piecrust na bok.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Zrób ciasto zgodnie z przepisem, a następnie wlej je bezpośrednio na ciasto ciasteczkowe, aż piecrust będzie wypełniony około dwóch trzecich (ciasto wzrośnie, więc chcesz zostawić miejsce na to). Prawdopodobnie będziesz miał resztki ciasta ciasto; można użyć tego wraz z dodatkowym ciastkiem ciasta do ciastek ciasta wypełnione babeczki.
Umieść wypełniony talerz ciasta na blasze do pieczenia (aby złapać wszelkie kapanie). Aby upewnić się, że boki ciasta nie pieką zbyt szybko, delikatnie umieść kawałek folii aluminiowej wzdłuż obwodu ciasta, pozostawiając środek odsłonięty.
Włóż swój ciężki pie-monster do nagrzanego piekarnika i piec przez 30 minut. W tym momencie wyjmij ciasto z piekarnika i usuń folię aluminiową; wróć do piekarnika i piecz przez kolejne 15 do 25 minut, lub do momentu, gdy wierzch będzie kopulasty i złoty, a tester ciasta wyjdzie w większości czysty. Ponieważ rodzaje ciasta i ciasta będą się różnić w zależności od dokonanych wyborów, możesz zacząć sprawdzać doneness po pierwszych 30 minutach.
Ochłoń. Jeśli dość kopułą górę ciasta zapada, nie rozpaczaj; to jest po prostu bardziej pustkę wypełnić lukrem. Mróz hojnie z wyborem polewy.
Dekoruj według uznania. Chciałbym wam powiedzieć, jak długo utrzyma się ta konfekcja, ale moja nigdy nie trwała dłużej niż jeden dzień.