Ciasteczka z rumianym masłem i czekoladą kokosową
Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką jajko, kokos, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka czekoladowe z rumianym masłem XL, Ciasteczka Czekoladowe Z Rumianym Masłem, oraz Ciasteczka Czekoladowe Z Rumianym Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w małym rondlu, roztopić masło, mieszając od czasu do czasu, aż bąbelki i złoty kolor. Całkowicie fajne.
W średniej misce, wymieszać razem mix cookie, rumiane masło, jajko, woda i kokos, aż dobrze wymieszane. Upuść ciasto przez łyżki stołowe na niepreparowany arkusz ciasteczek.
Piec 8 do 12 minut lub do złotego koloru. Cool 1 minuta; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Przechowuj schłodzone ciasteczka w hermetycznym pojemniku.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Moscato Dasti, Port, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Moscato d ' Asti to moje najlepsze propozycje na czekoladowe ciasteczka. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.