Ciasteczka Z Podwójną Czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj podwójnych ciasteczek czekoladowych. Ten przepis sprawia, że 54 porcje z 328 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki, ekstrakt waniliowy, posypka czekoladowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Double Chocolate Chunk Rainbow Posypać Ciasteczka, Batoniki z podwójną czekoladą z nasionami Chia, migdałami i solą morską, oraz Ciasteczka Czekoladowe Posypane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietana masło i cukier, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat in vanilla.
Umieścić owies w blenderze; przykryć i przetworzyć do drobno zmielonego.
Połączyć owies, mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do śmietany mieszaniny i dobrze wymieszać. Wymieszać w chipsy czekoladowe, orzechy włoskie i posypkę.
Zwiń na 1-1 / 2-in. jaja.
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia. Spłaszczyć szklanką.
Piec w temperaturze 350° przez 12-14 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.