Ciasteczka Z Podwójnym Masłem Orzechowym-Granola
Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 711 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, mocno brązowy cukier, kromki masła orzechowego, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Big Fat Double Peanut Butter Chocolate Chip Cookies, Double Chocolate Chip Peanut Butter Cookies, oraz Double Peanut Butter Chocolate Chip Cookies.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukry, ubijając do gładkości.
Dodaj masło orzechowe i wanilię, ubijając do wymieszania.
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawaj do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać granolę i kęsy; przykryć i schłodzić 2 godziny.
Kształt ciasta na 1 1/2-calowe kulki, i umieścić kulki 2 cali od siebie na blach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru. Ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut.
Wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Uwaga: w przypadku większych ciasteczek, upuść o 1/4 cupfuls na blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 18 do 20 minut.