Ciasteczka z orzechów piniowych z rozmarynem i oliwą z oliwek

Ciasteczka z orzechów piniowych z rozmarynem i oliwą z oliwek
Ten przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 574 kalorii, 6G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz turbinado cukru lub, mąka, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łyżki: rozmarynu, oliwy z oliwek i miodu sosnowego, Ciasteczka Sosny Rozmarynowej, oraz Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Rozmaryn drobno posiekać w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Dodać orzeszki piniowe; pulsować aż grubo zmielone, ale jeszcze nie pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Wymieszać 2 szklanki mąki, sody oczyszczonej, imbiru i soli; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Do miski miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek wlać masło i cukier granulowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Wymieszać na dużej prędkości, aż blady i puszysty, o 5 protokół.
7
Wymieszać w oleju. Zmniejsz prędkość do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Wymieszać w mieszaninie mąki. Wyłącz maszynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
9
Usuń miskę i wymieszać z kwaśną śmietaną i jajkiem; dodać pozostałe ¼ szklanki mąki mieszania ręcznie, aż dobrze połączone.Za pomocą małej łyżki do lodów formujemy ciasto na 1-calowe kulki, a przestrzeń 2 cale od siebie na blachach do pieczenia wyłożonych pergaminem. Spłaszczyć lekko dnem mokrego szkła, a na górze każdy orzechem sosnowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
10
Posypać cukrem turbinado do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
11
Piec ciasteczka, obracając arkusze w połowie, aż krawędzie będą złote, około 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
12
Ostudzić 10 minut na arkuszach na stojakach z drutu.
13
Przenieś pliki cookie do stojaków, aby całkowicie ostygnąć. Ciasteczka mogą być przechowywane w szczelnych pojemnikach do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn