Ciasteczka Z Kopru Włoskiego
Ciasteczka z kopru włoskiego to Wegetariańskie przepis z 96 porcjami. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier turbinado, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Ciasteczka Z Herbatą Z Kopru Włoskiego, Ciasteczka Kukurydziano-Koprowe, oraz Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj 1 szklankę cukru, ubijając, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła, ubijając tylko do wymieszania. Wymieszać z pestkami kopru włoskiego i wanilią.
Dzielimy ciasto na 2 porcje; każdą porcję zwijamy na papier woskowy w 12-calowy kłodę. Zamrażać 2 godziny lub do firmy.
Pokroić każdy dziennik na około 1/4 " grube plastry, za pomocą ostrego noża; umieścić plastry na nieuregulowanych blach do pieczenia.
Posypać ciastka pożądanym cukrem.
Piec w temperaturze 350 przez 10 do 11 minut lub do momentu, aż krawędzie będą ledwo złote. Schłodzić 1 minutę na patelniach; wyjąć do stojaków z drutu, aby ostygnąć.