Ciasteczka z cukrem mamy
Ciasteczka cukrowe mamy wymagają ok. 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 60. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cukru cukierniczego, soda oczyszczona, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Ciasteczka Z Cukrem Amiszu (Crisp Sugar Cookies), Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy.
Instrukcje
Ubij masło, jajko, ekstrakt waniliowy i ekstrakt migdałowy razem w misce za pomocą elektrycznego miksera, aż będzie gładka.
Dodać cukier cukierniczy i ubić do momentu włączenia.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i śmietanę z kamienia nazębnego w mieszaninę masła, aż ciasto skleja się razem. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko nasmarować blachy do pieczenia.
Pokrój ciasto na ćwiartki i zwiń każdą ćwiartkę na mąkę do grubości prawie 1/4 cala.
Ciasto pokroić w kształty za pomocą foremek do ciastek i ułożyć na przygotowanych blachach do pieczenia.
Piec każdą partię w nagrzanym piekarniku, aż brzegi zaczną brązowieć, o 8 protokół.