Ciasteczka Z Cukrem Do Żucia

Ciasteczka Z Cukrem Do Żucia
Chewy Sugar Cookies to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Boże Narodzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 86 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, vanillan ekstrakt, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Z Cukrem Do Żucia, Ciasteczka Z Cukrem Do Żucia, oraz Chewy M & M Sugar Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W małej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier, aż będzie gładka. Ubić w jajku i wanilii. Stopniowo mieszaj suche składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj tyle maślanki, aby zwilżyć ciasto i uczynić je miękkimi, a nie mokrymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Zaokrąglone łyżeczki ciasta rozwałkować na kulki i ułożyć na blasze. Szczotką lub palcami zwilż wierzch każdego ciastka pozostałą maślanką i lekko spłaszcz wierzch każdego ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Posypać cukrem surowym lub kolorowymi posypkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolorowe PosypkiKolorowe Posypki
Cukier SurowyCukier Surowy
8
Piec przez 8 do 10 minut lub do lekko złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Odstawić na 2 minuty przed wyjęciem do ostygnięcia na stojaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn