Ciasteczka z ajerkoniakiem II

Ciasteczka z ajerkoniakiem II to bezmleczne przepis z 72 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Boże Narodzenie. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka ajerkoniaku, soda oczyszczona, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj {Doprawione} ciasteczka z ajerkoniakiem z lukrem maślanym, Przyprawione ciasteczka Ajerkoniaku z glazurą Ajerkoniaku, oraz Ciasteczka z ajerkoniakiem z glazurą z ajerkoniaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W średniej misce, śmietany razem margarynę i biały cukier, aż będzie gładka. Wymieszać w jajku i 1 szklanka ajerkoniaku.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól; mieszać do mieszaniny cukru, więc jest dobrze wymieszane. Upuść zaokrąglone łyżki na przygotowany arkusz ciastek. Upuść zaokrąglone łyżki na przygotowane arkusze ciastek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.
Aby przygotować lukier, włóż cukier do małej miseczki. Mieszaj w pozostałym ajerkoniaku jedną łyżkę na raz, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Rozprowadzić na schłodzonych ciasteczkach i pozostawić do wyschnięcia przed podaniem.