Ciasteczka Sezamowe I
Ciasteczka sezamowe i może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 84. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 99 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka skracania, mąki, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasteczka Sezamowe, Ciasteczka Sezamowe, oraz Włoskie Ciasteczka Sezamowe.
Instrukcje
Mąkę i cukier wymieszać w misce.
Pokroić na skracanie blenderem do ciast-lub pracować rękami - aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Dodaj olej anyżowy (opcjonalnie) niewielką ilość, ponieważ jest bardzo silny, do 1/2 szklanki mleka i dodaj do mieszanki mąki. Stopniowo dodawać więcej mleka mieszając aż ciasto trzyma się razem.
Zdjąć małe porcje ciasta i zwinąć między dłońmi w rolkę o rozmiarze palca.
Zwijamy w sezamie. Nasiona przyklejają się lepiej, jeśli włożą do wody z cukrem i wyjmą i nałożą na czystą ściereczkę.
Rolka na tkaninie z nasionami, a następnie spłaszczyć zbyt około 1/4 cala grubości.
Pokroić w 2-calowe paski, umieścić na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (180 stopni C) przez 20 do 25 minut, lub do złotego koloru.
Wyjąć, całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku.